EL NOSTRE LLIBRE

T’IMAGINES UNS CUPCAKES FETS AMB INGREDIENTS I MOTIUS TÍPICS CATALANS?

cupcake

receptes per preparar cupcakes

“Cupcakes a la catalana – 50 receptes amb ingredients i motius de casa nostra”, de Laura Rusiñol i Joan Tubau. Editat per RBA, es tracta d’un llibre amb 50 receptes que demostren que aquest article de pastisseria tant de moda recentment, tot i no ser tradicionalment català, han trobat també un espai d’identitat dins la nostra gastronomia.

Entre les receptes del llibre hi descobrireu el cupcake de Sant Jordi, amb rosa i llibre inclosos, el de panellets, el de crema catalana i carquinyoli, el de mel i mató, entre altres.


Laura Rusiñol i Joan Tubau, propietaris de L’Exquisiteria de Girona, presenten 50 cupcakes irresistibles adaptats al gust català. Tots ells elaborats amb ingredients naturals i de casa nostra. A més, com a cirereta d’aquest llibre, hi ha una introducció sobre els ingredients i estris imprescindibles, i sobre tècniques i trucs bàsics per preparar aquests cupcakes a la catalana.

Laura Rusiñol esta molt orgullosa que RBA editores els escollis “entre totes les empreses de Catalunya per la qualitat dels nostres cupcakes i perquè l’estil encaixava amb el seu projecte”.

El llibre el podreu trobar en qualsevol llibreria o comprar-lo per Internet.


El nostre llibre ha sigut notícia a la premsa, pots llegir els diferents articles en aquests mitjans de comunicació:

 

el-punt-avui

diariara